SafeOnStage päätöstapahtumat

Aika työturvallisuuden kehittämiselle on nyt!

SafeOnStage-hanke on tulossa päätökseen maaliskuun lopussa, jolloin järjestämme hankkeen tuloksia avaavan päätösseminaarin sekä esitystekniikan työturvallisuuden ja koulutuksen suuntaa luotaavaan kouluttajafoorumin verkostotapaamisen.

Seminaari sekä kouluttajafoorumi järjestetään hybriditilaisuuksina. Voit osallistua niihin joko etänä tai koronarajoitusten niin salliessa paikan päällä Metropolian Arabian kampuksella.

Ilmoittautuminen on päättynyt ke 16.3.2022. Etäosallistuminen on vielä mahdollista, ota yhteyttä kiika.sarpola@metropolia.fi

Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tilaisuuksia.

Tervetuloa!


SafeOnStage-päätösseminaari

Seminaari avaa mitä hankkeessa opittiin työturvallisuuskoulutuksesta esitys-, teatteri- ja tapahtumatekniikka-alalla ja miten työturvallisuusosaamista voidaan lisätä? Seminaarissa julkistetaan hankkeessa kehitetty työturvallisuuden koulutusmalli, työturvallisuuden checklistit alan eri toimintaympäristöihin sekä tuore versio ETTE-turvallisuuskoulutuksen Opiskelijan kirjasta.

Keynote-puheenvuorossa tietokirjailija, ”milleniaalisaarnaajatar” ja itseoppinut johtaja Helena Kastikainen tarjoaa inspiraatiota nykyajan johtamiseen. Onko lähtökohdilla väliä, jos hallitsee itsensä johtamisen lainalaisuudet?

Aika: keskiviikko 23.3. klo 10-12
Paikka: Zoom / Metropolian Arabian kampus

Ohjelma:
10.00 Tervetuloa! Seminaarin avaus, Essi Santala
10.10
Keynote-puheenvuoro: Asenne ei korvaa kompetenssia – itseopiskelu jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Helena Kastikainen
1
1.10 Tauko
11.15
Esitystekniikan työturvallisuuskoulutuksen 4 mallia, Tero Aalto
11.45
Olisiko päivityksen aika? Esitystekniikan korkeakouluopinnot työn, kestävän työyhteisön ja turvallisuusosaamisen kehittämisessä, Mikko Pirinen
12.00 Seminaarin päätös


Puhujat:

Helena Kastikainen on yrittäjä, kirjailija sekä johtamisteemoista luennoiva keynote-puhuja. Keväällä 2020 ilmestyi Kastikaisen Pikkupomosta johtajaksi -esikoisteos.

Mikko Pirinen toimii Metropolia Ammattikorkeakoulun esitys- ja teatteritekniikan tutkintovastaavana.

Tero Aalto on SafeOnStage-hankkeen projektipäällikkö ja freelancer valo- ja erikoistehostesuunnittelija. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja opettaja.

Seminaarin juontaa Essi Santala, joka on toiminut SafeOnStagen kouluttajana. Hän on koulutukseltaan mm. teatteritaiteen maisteri ja työskentelee freelancer valosuunnittelijana sekä alan koulutustehtävissä.


Esitystekniikan kouluttajafoorumi

Seminaarin yhteydessä järjestetään kouluttajafoorumin verkostotapaaminen, jossa pääset jatkamaan keskustelua turvallisuuskoulutuksesta, jakamaan kokemuksia sekä kuulemaan uusimmista tuulista. Kouluttajafoorumin tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki esitystekniikan kanssa tekemisissä olevat: esim. esihenkilöt, joiden työhön liittyy turvallisuuden perehdytystä, SafeOnStagen kouluttajakoulutukseen osallistuneet tai esitystekniikan koulutussisällöistä kiinnostuneet.

Aika: keskiviikko 23.3. klo 13-15
Paikka: Zoom / Metropolian Arabian kampus