Koulutukset

SafeOnStage-hankkeen koulutukset

SafeOnStage-hanke pilotoi erimuotoisia ETTE-turvallisuuskoulutuksen toteutuksia tiiviissä yhteistyössä esitys-, teatteri- ja tapahtumatekniikka-alan yritysten ja organisaatioiden sekä Metropolian esitys- ja teatteritekniikan koulutusohjelman kanssa. Tavoitteena oli kehittää koulutusmalli, joka mahdollistaa turvallisuuskompetenssien tehokkaan oppimisen osana henkilön työtehtävää ja työyhteisöä. SafeOnStage-hankkeen pilotoimat koulutukset perustuivat alan yhteiseurooppalaisiin European Theatre Technicians Education (lyhyesti ETTE) turvallisuuskompetensseiin sekä niiden tunnistamiseen ja arviointiin.

Hankkeen aikana avoimesti tarjolla olleista koulutuksista löydät lisätietoa tältä sivulta.


SafeOnStage 2022 -koulutus (3 op)

SafeOnStage 2022 -koulutus oli ETTE-työturvallisuusteemat yhteenkokoava koulutus, joka antaa perustiedot turvallisen esitysympäristössä työskentelemisen eri osa-alueista. Verkossa järjestettävä koulutus oli suunnattu kaikille käytännön työtä näyttämö- ja esitysympäristöissä tekeville.

Lisätiedot opintojaksosta


ETTE-turvallisuuskoulutus - kouluttajien koulutus (5 op)

Koulutus oli tarkoitettu esitys-, teatteri, ja tapahtuma-alalla oleville asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää työturvallisuusosaamistaan ja toimia kouluttajina.

Lisätiedot opintojaksosta